Den perfekte pusletaske til rejsen

Hvis der er én ting, der har vist sig uundværlig på vores rejser med Gerda, så er det vores pusletaske fra Ida Ising. Det grønne mirakel har været slået ud i parker, på flytoiletter, i tog, på hotelværelser og på parkbænke. Utallige gange har den reddet os, når det ikke var til at opdrive en pusleplads eller et rent gulv til et bleskift, og den har givet os ro fra at skulle jagte et babyvenligt toilet på alle vores ture.

Anmeldelse af Ida Ising pusletaske
Engang rejste jeg kun med håndbagage…

Den store fordel ved Ida Isings pusletasker er nemlig, at den fungerer som transportabel pusleplads, fordi den har indbygget madras. Men bare rolig – træerne vokser ikke ind i himlen – der er også ting ved designet, der irriterer os. Så her kommer en anmeldelse af Voksi Ida Ising Hawk og efterfølgende et bud på, hvad du skal kigge efter, næste gang du shopper pusletaske til rejsen.

Plusser ved en Ida Ising pusletaske:

 • Den indbyggede madras er uundværlig, da vi aldrig mangler et sted at pusle barnet og ikke skal bekymre os om, at hun ligger dårligt eller uhygienisk.
 • Tasken er hurtig at slå ud og meget overskuelig indrettet med lommer i hver side, der er lette at tilgå.
 • Lommerne har en god størrelse, og der er både plads til skiftetøj, en stofble, bleer (som jeg har i en lille plasticlomme) og vådservietter eller våde skumklude i en plasticpose.
 • Den er let at gøre ren. Både taske og madrasbetræk kan vaskes, og vi har endnu ikke haft et uheld, der ikke kunne fjernes med vand og sæbe.
 • Den opfylder enhver speltmors ønsker om økologi og bæredygtighed. Kernelæderet er for eksempel fra glade køer, der har græsset i Sydfrankrig. Meget vigtigt for gravide Julie for halvandet år siden. Ikke helt så vigtigt for mig i dag.
 • Tasken kan hænge på klapvognsstyret eller over skulderen, og vi bruger den også som rygstøtte til barnet i barnevognen.
 • Den er simpelthen snygg! Så pæn og unisex, at sheiken sagtens kan bære den. Ikke, skat? Skat?
Englandssættet: Pusletaske og paraply.

Minusser ved en Ida Ising pusletaske: 

 • Den koster det hvide ud af øjnene. Det gør den bare. Sheiken blev helt bleg, da jeg første gang luftede, at jeg overvejede at købe en pusletaske til 2200 kroner. Vi endte dog med at få den af hans mor, så et eller andet sted har han været lettet over, at jeg trods alt ikke ville have en hel barnevogn i økologisk kernelæder fra sydfranske køer.
 • I vores model fulgte der verdens mest irriterende ekstraudstyr med. Et regnslag, som man kan trække ud over tasken, men som lukker stropperne inde, så den ikke kan hænge over styret – og som desuden gør tasken umulig at åbne med en hånd, når man står med babyen i den anden.
 • Der medfølger også to læderremme, som kan sættes på barnevognsstyret. Idéen her er egentlig fin, for taskens stropper er ikke store nok til, at tasken kan hænge der selv, men det er ALT for besværligt at tage remmene af og på, hver gang man forlader barnevognen. Vi mistede vores inden for de første to uger, vi havde tasken, og vi har ikke savnet dem siden.
 • Tasken er ikke vandtæt, så madrassen bliver våd, hvis man ikke har tid til at hive føromtalte regnslag ud over den i tide. Og det har man sjældent, hvis det står ned i stænger.
 • At læderstropperne får patina er bare pænt, men det grønne stof er efterhånden blevet så bleget flere steder, at tasken ser betydelig ældre ud end sine halvandet år. Der røg mine muligheder for videresalg på reshopper. Damn
Lige til at tage under armen.

Så uanset hvilken pusletaske, du vælger, vil jeg anbefale, at du kigger efter at den:

 • Har indbygget madras eller liggeunderlag, så baby ligger blødt.
 • Har lommer til bleer, vådservietter og skiftetøj.
 • Kan åbnes med én hånd – du har babyen i den anden.
 • Kan tåle regn.
 • Kan hænge over styret på jeres klapvogn.
 • Er nogenlunde pæn – både du og din partner skal flashe den i hele byen de næste par år.
 • Er let at gøre ren. For den bliver smurt ind i unævnelige ting indimellem.

Er Ida Ising svinedyre pusletaske så den perfekte rejsemakker til dine babyferier? For mig er det meget tæt på et ja – men det er jo også den eneste pusletaske, jeg har haft. Så jeg er meget nysgerrig efter at vide, hvad I andre har af pakkenelliker til bleskift. Er der andre, I kan anbefale?

Dette indlæg er sponsoreret af svigermor. Tak for tasken. Den har reddet Gerdas røv mange gange. 

5 Comments

 1. borsa passeggino

  26. oktober 2020 at 9:26

  Salve a tutti, poiché in realtà non vedo l’ora di leggere il post di questa pagina web per essere aggiornato quotidianamente. Contiene belle informazioni.

 2. Mette Kæseler

  30. marts 2018 at 21:47

  Halløj og tak for nogle dejlige erfaringer der gør mig meget mere tryg ved tanken om at rejse med baby! Jeg har altid ønsket mig Ida Isings, men endte med denne nette sag i stedet: http://camacopenhagen.dk/produkter/pusletaske/index.html
  Jeg ELSKER den taske! Den er virkelig lavet smart og kan betjenes med en hånd og holder vanvittigt godt. Jeg var heldig at finde den til halv pris på Reshopper-appen flot navy

  Mvh. Mette

  1. admin

   6. april 2018 at 8:54

   Hej Mette!
   Jeg er så glad for, at du læser med. Hvor er den bare lækker, den taske, du har linket til. Jeg er især vild med, at den er vandtæt. Det har jeg virkelig savnet ved Ida Isings. Og der er ingen grund til at betale 2000 kroner for en pusletaske, hvis man kan finde en lige så anvendelig én til det halve. Tusind tak for link!
   Kh
   Julie

 3. Asli

  16. august 2017 at 8:03

  Vi har denne her: https://www.itskaos.com/collections/backpacks-and-bags/products/baby-changing-bag-black-black (dog i blå)
  Jeg er bare meget mere en rygsækpige end til skuldertasker og det er så uendeligt praktisk at pusletasken sidder fast på ryggen, når man skal bakse med baby og andet grej i armene. Den har et pusleunderlag i forlommen, som man folder ud og selvom der ikke er madras under, så har det aldrig været noget særligt problem. Den har en ekstra rem, så den kan bruges over skulderen eller over styret på barnevognen, men jeg har aldrig brugt den. Den har bare ligget under vognen eller været på ryggen. Jeg er vild med at den er unisex og kan bruges som almindelig rygsæk bagefter. Det er fedt, bæredygtigt design. Farven er som eneste minus også falmet en del. Man kan vist få noget uv-imprægnering, som skulle beskytte farven fra at blegne, men det var jeg ikke klar over, da vi tog den i brug. Prisen er godt 1000 danske kroner, hvilket jeg synes er en noget mere spiselig pris end de 2200 Ida Isings tasker koster.

  1. Julie

   21. august 2017 at 10:12

   Hej Asli!
   Den er jo mega cool, den der rygsæk! Den kunne jeg sagtens finde på at købe, når den anden er slidt op (eller vi skal have en baby igen en dag). Det eneste er fraværet af madras, men jeg har hørt fra mange andre, at det slet ikke er noget, de savner. Hvordan når I flyver, har I den så som håndbagage for én af jer?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.